Helpful Posts Helpful Posts:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Oh Canada_the kids had some fun

  1. #1

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,080
    Real Name
    Wendy

    Oh Canada_the kids had some fun

    Oh Canada_the kids had some fun

  2. #2
    RonH's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Aussie in Norway
    Posts
    886
    Real Name
    Ron

    Re: Oh Canada_the kids had some fun

    Quote Originally Posted by ScoutR View Post
    Oh Canada_the kids had some fun
    Great Games Wendy ... now we can start living again
    I don't 'see' anything in your post? There was also another one recently, can't recall where though. Just for info in case you are having probs posting pics or it could just be me though all others seem OK.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Canada
    Posts
    3,080
    Real Name
    Wendy

    Re: Oh Canada_the kids had some fun

    I don't 'see' anything in your post? There was also another one recently, can't recall where though. Just for info in case you are having probs posting pics or it could just be me though all others seem OK
    Yes, I have noticed the same thing since the upgrade. Sometimes they are there, sometimes not (the same picture in the same post, just seems to show up randomly OR NOT). I thought it was just me and this computer, but I went online at work one day and found the same problem. They seem to upload OK. Ctr Refresh works sometimes, and sometimes not. Don't know, I don't see anything obvious, and have too much going on right now to worry about it.

    Thanks for letting me know though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •